HOE KAN IK JE HELPEN?

OnlineOlie.be is de dé online specialist in oliën en smeermiddelen voor wagens, motorfietsen en tal van andere specifieke toepassingen. Wij staan voor deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering.

GRAAG SMEERADVIES
Help mij aan de juiste olie!
GEWOON EVEN KIJKEN
Voorlopig geen hulp nodig :)
USP
GRATIS VERZENDING: Bij bestellingen boven de 100€.

Levering & Retour

bPostbPost heeft zich het afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner voor onze leveringen. 99,3% van de verzonden bestellingen zijn de dag na verzending aangekomen: niet evident voor een vloeibaar product als olie.

Elke bestelling wordt dezelfde dag verstuurd als dat wij de betaling ontvangen. Met andere woorden: vandaag betaald is morgen in huis.

Olie moet verstuurd worden met wat aandacht: het gaat om een vloeistof in "slechts" een plastic fles. Daarom zorgen we ook dat elke bestelling fatsoenlijk ingepakt is.

De olie zal steeds verstuurd worden in een dikke kartonnen doos (dubbele golf). Deze doos vullen we ook steeds voldoende op met krantenpapier of plastic om te voorkomen dat de olie zelf kan bewegen.

Het pakket wordt degelijk afgesloten met meerdere lagen tape en we zorgen dat het bPost-etikket netjes bovenaan plakt zodat de flessen olie steeds rechtop gehouden worden door de postbode.

Ervaring leert ons dat dit laatste zeer belangrijk is: anders wordt het pakket "liggend" vervoerd, en kan de drukkracht van zwaardere paketten nefast zijn.

Die ervaring is wat een perfecte service en levering garandeert!

Je ontvangt van ons dan ook nog een trackingcode waarmee je je pakket via internet kan opvolgen!