HOE KAN IK JE HELPEN?

OnlineOlie.be is de dé online specialist in oliën en smeermiddelen voor wagens, motorfietsen en tal van andere specifieke toepassingen. Wij staan voor deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering.

GRAAG SMEERADVIES
Help mij aan de juiste olie!
GEWOON EVEN KIJKEN
Voorlopig geen hulp nodig :)
USP
GRATIS VERZENDING: Bij bestellingen boven de 100€.

Denicol Ester-synthetische technologie

Denicol ís de beste, en dat is wat ik graag wil aantonen met dit artikel. Een puur Belgisch product dat reeds meerdere wereldkampioenschappen in de Motorcross, Enduro enzovoort heeft binnengehaald.

Ester-synthetisch

De nieuwste oliën van Denicol, zowel in de tweetakt als de viertakt, zijn 100% esther-synthetische olie. Voor de viertakt is dit de Denicol Thumperlube, voor de tweetakt gaat het om Denicol Syn 100.

Deze oliën zijn de allernieuwste top-of-the bill technologie: een 100% synthetische olie waarvan 8% van het beste extract uit genomen wordt.

Kort: het beste van het beste.

100% Denicol, geen enkel ander!

Een olie mag reeds de stempel "volsynthetisch" krijgen, wanneer de olie voor minimum 51% uit synthetische stoffen bestaat.

Bij Denicol betekent volsynthetisch ook daadwerkelijk 100% volsynthetische olie.

Bo oil, Motul oil, Elf olie, allemaal maken ze tegenwoordig ook gebruik van de "Estersynthetische technologie" - maar is dit 20% ester olie gemengd met 80% volsynthetische olie?

Denicol is 100% ester-synthetisch. Met andere woorden: uit 100L olie wordt er 8L 100% ester-synthetische olie gemaakt. Het allerbeste, van het allerbeste.

Denicol aan de basis

Denicol lag aan de basis van deze ester-synthetische technologie. Een Belgisch bedrijf heeft deze technologie dus ontwikkeld, waarna Elf, Bo, Motul, ... op de kar sprongen.

Alle kennis hieromtrent ligt dus in het kamp van Denicol.

Steeds schone motor

Denicol voegt speciale additieven toe aan zijn laatste nieuwe oliën om een zo schoon mogelijke motor te behouden. We hebben de proef op de som genomen met zowel Denicol Syn100 als Denicol Racing Syntex bij een tweetakt Vespa.

2 nieuwe Vespa's, de ene rijdt op willekeurige olie (Elf, Motul, Castrol, ...) de ander rijdt op Denicol. Na 500km ziet de ene zuiger, die op Elf, Motul, ... reed pikzwart. Degene die op Denicol reed: kraaknet. (foto's volgen)

Feit dat de zuiger pikzwart ziet, wijst op koolafzetting bij de verbranding. Dit kan zorgen voor vastzittende zuigerveren enzovoort, met al zijn gevolgen.

Met Denicol daarentegen behoud je een kraaknette motor!

Sponsorpakket

Kan je nog redenen bedenken om géén denicol te gaan gebruiken?
Vraag nu je sponsorpakket aan, racer!

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks een update van de nieuwste blogartikels in uw mailbox.