HOE KAN IK JE HELPEN?

OnlineOlie.be is de dé online specialist in oliën en smeermiddelen voor wagens, motorfietsen en tal van andere specifieke toepassingen. Wij staan voor deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering.

GRAAG SMEERADVIES
Help mij aan de juiste olie!
GEWOON EVEN KIJKEN
Voorlopig geen hulp nodig :)
USP
GRATIS VERZENDING: Bij bestellingen boven de 100€.

Over Ons

OnlineOlie.be is intussen al meer dan 5 jaar verdeler van uitsluitend kwalitatieve smeermiddelen voor auto's, motoren, scooters en zoveel meer. Al honderden tevreden klanten gingen je voor. Wij gaven hen het juiste smeeradvies en ze kregen hun producten snel door ons toegestuurd!

Deskundig advies

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten olie en elk jaar lanceren merken als Castrol nog tal van nieuwe soorten. Het is geen schande dat je door de bomen het bos niet meer ziet: daar helpen wij wel bij!

OnlineOlie.be beschikt enerzijds uiteraard over de nodige kennis omtrent oliën en smeermiddelen, maar voor de specifieke gevallen hebben we ook de vereiste software om alle informatie op te zoeken van uw type voertuig. Op deze manier weten wij exact welke specificaties nodig zijn en kunnen we de juiste olie voor jou selecteren.

Uitgebreid merkengamma

Zoals je zelf kan zien op onze webwinkel hebben we een uitgebreid merkengamma. Zonder hierin te overdrijven kunnen we je alsnog de keuze geven uit 4 à 5 topmerken: welk type olie je wagen ook nodig heeft, je zal altijd uit meerdere merken kunnen kiezen en we zetten de mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje.

Je kan ons steeds vrijblijvend een mailtje sturen met de kenmerken van jouw wagen of motor en dan maken we je graag een prijsofferte op!

Olie voor àlles

OnlineOlie.be verkoopt niet enkel de gangbare auto- en motoroliën. We bieden ook tal van andere smeermiddelen aan: tractor-, compressor-, hydrauliek- en tuinbouwoliën ; onderhoudsproducten voor motor en carrosserie ; industriële vetten en zoveel meer.

De producten die je kan terugvinden op onze webwinkel zijn een greep uit de meest gebruikte smeermiddelen, maar contacteer ons gerust als een vraag hebt of een prijsopgave wil voor andere producten!

Auto-onderdelen

Het zou zonde zijn als je je filters nog apart moet bestellen en ook daarvoor verzendkosten moet betalen. OnlineOlie.be kan ook snel courrante auto-onderdelen leveren zoals oliefilters, interieurfilters, luchtfilters, remblokken, koppelingssets, ...

Veilig besteld, betaald en geleverd

OnlineOlie.be staat garant voor een vlekkeloze bestelling en levering. Je kan je bestelling betalen via Bancontact, iDeal, Paypal of overschrijving, en de dag van ontvangst van betaling wordt jouw pakketje opgestuurd met bPost of DHL!

Ook afhalen op afspraak kan te Herk-de-Stad, vlak tussen Hasselt en Diest, dichtbij de E313 en E314!